Excite

Emma Watson en broer schitteren in Burberry reclame

Actrice Emma Watson is te zien in de nieuwe reclamecampagne van Burberry. Zij wordt hierin bijgestaan door niemand minder dan haar eigen broertje! Hoewel we Alex eerder al wel een keer in één van de Harry Potter-films hebben kunnen zien, is dit zijn eerste modeshoot.

Voor Emma Watson is het poseren voor grote modemerken niets nieuws meer; zo stond ze eerder al centraal in campagnes voor onder andere Chanel én stond ze al eerder model voor Burberry. Het is echter de eerste keer dat ze met haar broertje Alex op de foto gaat voor een kledingmerk en zoals het er nu uitziet, gaat deze campagne minstens zo succesvol worden als voorgaande campagne.

Emma wordt niet alleen geflankeerd door Alex, maar ook door George Craig, zanger van de band One Night Only, Matt Gilmour (zoon van David Gilmour) en Max Hurd, de kleinzoon van The Lord Hurd of Westwell.

De campagne draait om Prorsum, London en Brit, drie van de Burberry-merken. De kledingstukken zijn ontworpen door Christopher Bailey, die eerder werd uitgeroepen tot Brits designer van het Jaar. De foto’s voor de campagne zijn gemaakt door Mario Testino.

Burberry vond het fijn om weer een keer met Emma te werken; haar klassieke schoonheid en de schijnbare moeiteloosheid waarmee ze poseert past goed bij het merk en de producten. De combinatie met de verschillende bekende jonge mannen zorgt voor een levendig resultaat. Van de shoot zijn zowel foto’s als videobeelden gemaakt.

Afbeelding: Flickr, gebruiker UrsulaKM

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020