Excite

Emma Watson gaat studeren

Emma Watson is het acteren een beetje zat. Na miljoenen te hebben ingezameld met het vertolken van een belangrijke bijrol in de Harry Potter-films, wil Watson weer een zo normaal mogelijk leven. Even een break van alle magie rond Harry Potter en Hollywood. Daarom is Emma Watson gaan studeren. Dat doet ze aan de Brown University in Watson. En uiteraard wil Watson daar zo normaal mogelijk behandeld worden.

Niet Emma Watson, de actrice van de Harry Potter-films die miljoenen verdiende met het spelen van Hermelien Griffel, maar Emma uit Engeland. Zo wil Watson bekend zijn aan de Brown University. Om haar wens kracht bij te zetten, stak ze zichzelf in een eenvoudige outfit. Gewoon een spijkerbroek en een wit shirt. De paparazzi volgde haar uiteraard op de voet, zoals dat gaat. En waren verbaasd over Emma Watson, die normaal gesproken zeer modieus en glamourvol te bewonderen is op de rode loper.

Natuurlijk is het leuk dat Emma Watson behandeld wil worden als een normale studente in Rhode Island, maar dat is ze natuurlijk niet. Ze is immers een wereldberoemde actrice en er zijn kleine, subtiele hints waaraan te zien is dat ze miljonair is. Niet alleen werd ze gevolgd door fotografen, maar ze liet zich ook afzetten bij de Brown University in een helikopter. Niet echt standaard voor een gewone studente, uiteraard. Na haar studie wil Emma Watson dan ook het acteren weer oppakken.

Afbeelding: Flickr, ursulakm

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020