Excite

Emma Watson nieuwe gezicht Lancôme

Emma Watson kondigde een paar weken geleden aan dat ze tijdelijk met haar studie stopte, zodat ze zich op haar zakelijke verplichtingen kon richten. Die zakelijke verplichtingen hebben zich inmiddels uitgebreid: ze is namelijk het nieuwe gezicht van Lancôme.

De 20-jarige actrice die vooral bekend werd door haar rol als Hermione in Harry Potter, bevestigde het nieuws vandaag erg enthousiast op Twitter. Haar volgers wisten al dat er iets aan zat te komen; voorafgaand aan de afkondiging had ze al wat teasers geplaatst.

Lancôme is erg blij met Emma als hun nieuwe gezicht. Wat hen betreft is ze charmant, romantisch en ontzettend modern, waardoor ze het icoon is geworden van haar generatie. De samenwerking moet volgens het merk een nieuwe frisheid brengen, aldus baas Youcef Nabi. Het is voor het eerst dat Lancôme zo’n jonge vrouw kiest als boegbeeld van het merk. Emma is in ieder geval in zeer goed gezelschap: schoonheden als Anne Hathaway, Penelope Cruz, Julia Roberts en Kate Winslet gingen haar voor.

Als actrice werkt Emma steeds minder; ze lijkt zich veel meer te richten op een carrière in de mode. Eerder was ze al het gezicht van modehuis Chanel en wist ze de harten te veroveren als model voor het Britse merk Burberry. Tot nu toe lijken al haar acties op het gebied van mode in ieder geval een schot in de roos.

Afbeelding: Flickr account americanistadechiapas

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020