Excite

Emma Watson slechtste tijdens acteerlessen

Actrice Emma Watson mag met haar acteerkunsten in de Harry Potter films miljoenen hebben verdiend, maar dat wil nog niet zeggen dat ze ook echt een ster in acteren is. Tenminste, volgens de actrice zelf. Ze is dit jaar begonnen met een opleiding in de Verenigde Staten en volgt onder meer acteerlessen, maar is naar eigen zeggen de slechtste van de klas.

Watson geeft in een openhartig interview toe dat ze sowieso bang was om weer naar school te gaan. Haar rol als Hermelien Griffel heeft haar tot Hollywood’s best betaalde actrice gemaakt. Vorig jaar besloot ze echter om niet verder te gaan met acteren, maar eerst naar school te gaan, zodat ze ook een normaal leven kon hebben. Dankzij een kamergenoot die helemaal niets met Harry Potter heeft, lukt dat nu aardig. In het interview vertelt ze zelfs dat ze zich gelukkiger dan ooit voelt.

Inmiddels heeft ze zich verdiept in Europese Studies en volgt ze acteerlessen, die niet veel doen voor haar zelfvertrouwen. Overigens is het niet zo dat ze twijfelt aan haar prestaties in de Harry Potter films. Naar eigen zeggen vertoont ze heel veel overeenkomsten met Hermelien, waardoor het spelen van de vriendin van Harry voor haar heel makkelijk was. Ze wilde juist heel erg goed zijn, mensen plezieren en bovendien ziet ze zichzelf best als een beetje bazig. Die kenmerken zijn ook typerend voor Hermelien, dus wat dat betreft was het bijna alsof ze zichzelf speelde.

Afbeelding: Flickr account ursulakm

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021