Excite

Emma Watson stopt tijdelijk met studie

Het combineren van een carrière en haar studie werd Emma Watson toch te veel. Daarom heeft ze ervoor gekozen haar studie tijdelijk te pauzeren, zodat ze zich volledig kan richten op haar carrière. Hierdoor lukt het haar waarschijnlijk wél om de nodige tijd vrij te maken voor de promotieverplichtingen rondom de nieuwste Harry Potter-film.

Hoewel het filmen voor Harry Potter inmiddels gestopt is, moet de film natuurlijk nog wel uitkomen. Voor Emma betekent dat dat er nog heel wat feestjes, signeersessies en promotiepraatjes op de agenda staan. Deze en haar andere verplichtingen bleken niet langer te combineren te zijn met haar studie aan Brown University en daarom heeft de talentvolle Emma ervoor gekozen om haar studie tijdelijk te pauzeren. Ze blijft nog steeds werken aan haar studie, maar zal er waarschijnlijk een half of een heel jaar langer over doen.

Een woordvoerder van de actrice wilde niet vertellen of Emma nu al met haar studie gestopt is, of dat ze wacht tot dit semester voorbij is. Gezien haar recente aanwezigheid op tal van feestjes zal dat eerste waarschijnlijk het geval zijn. Naast haar werk voor Harry Potter is ze namelijk ook net een nieuwe samenwerking aangegaan met Alberta Ferretti. Bovendien is ze een van de gezichten van topmerk Chanel.

Afbeelding: Flickr, gebruiker jeffpiatt

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020