Excite

Emma Watson verkozen tot best geklede vrouw

Emma Watson is door het blad Glamour verkozen tot de best geklede vrouw van 2011. Hiermee heeft ze voorgoed afstand genomen van haar Harry Potter-karakter Hermione Granger, die meestal wat minder aandacht schonk aan haar kleding.

Vorig jaar stond Emma nog op de tiende plek in de lijst en werd de eerste plaats ingenomen door Cheryl Cole. De 21-jarige actrice doet het echter ontzettend goed als het gaat om mode, want ze kreeg in februari ook al de Elle Style Icon Award. Die werd uitgereikt door Vivienne Westwood.

Cheryl Cole moest het – na twee keer op de eerste plaats gestaan te hebben – doen met een tweede plek. Op de derde plaats stond Kristen Stewart, die vooral bekend is van haar rol als Bella Swan in Twilight.

Op de lijst staan niet alleen bekende vrouwen, maar ook het 5-jarige dochtertje van Tom Cruise en Katie Holmes. Suri Cruise wist de 21e plek te bemachtigen. Het kleine meisje wordt door veel mensen geroemd om haar gevoel voor mode. Volgens moeder Katie komt dit helemaal uit de kleine zelf en bepaalt Suri ’s morgens wat er gedragen moet worden. Zelfs de kleding voor vader en moeder kiest ze regelmatig uit.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020