Excite

Emmy voor The Voice

The Voice heeft in Amerika een Emmy gewonnen.Het programma van bedenker John de Mol won vannacht in Los Angeles de belangrijke televisieprijs. The Voice is een van de grootste exportproducten van Nederland en is momenteel in 55 landen wereldwijd op de buis. Het programma was genomineerd voor 9 Emmy's.

John de Mol

John de Mol en het team dat The Voice maakten wonnen de Creative Arts Emmy Award in de categorie lichtontwerp en -regie. Uiteraard was iedereen erg blij met de prijs; de hoop op een Emmy voor de talentenjacht bestond al sinds het programma op de Amerikaanse televisie doorbrak.

The Voice of Holland

The Voice trekt wereldwijd nu zoveel kijkers, dat John de Mol het programma nu vooral kwalitatief wil verbeteren. The Voice of Holland is daarbij erg belangrijk. Met minimale aanpassingen in het concept wil John de Mol van het huidige seizoen van de talentenjacht de mooiste ooit maken. De combinatie van een nieuwe jury met Ilse de Lange en Ali B en een groot aantal veelbelovende kandidaten moet daarvoor gaat zorgen.

Mitchell Brunings

Een van die kandidaten wist dit weekend veel nationale en internationale media aandacht te verkrijgen. Mitchell Brunings deed een loepzuivere vertolking van Bob Marley's Redemption Song, waarmee hij zich in één klap tot kanshebber van The Voice wist te maken. Onder meer de Franse Huffington Post is fan: "Je houdt wel of niet van reggae, maar iedereen kent Bob Marley en zijn unieke stem. Ook het publiek van de Nederlandse editie van The Voice was bijzonder verrast om één van de mooiste reggaeliedjes, Redemption Song, te horen alsof het uit de mond van Bob Marley zelf kwam."

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020