Excite

Enrique Iglesias in geheim getrouwd

Enrique Iglesias is in het geheim getrouwd met vriendin Anna Kournikova. De twee zijn al sinds 2001 samen, maar hebben trouwplannen altijd ontkend. Tijdens een concert in Moskou refereerde Enrique echter naar Kournikova als ‘my wife Anna’. Het lijkt er er dus op dat de twee in het geheim hun boterbriefje gehaald hebben.

Dat zou betekenen dat de relatie tussen de twee weer sterker is dan ooit. Dat is wel eens anders geweest, want in 2007 gingen de twee tijdelijk uit elkaar. Eind 2010 liet Anna nog weten dat ze helemaal geen trouwplannen zou hebben voor de komende periode. Wel dachten Amerikaanse bladen dat ze Anna zwanger gespot zouden hebben. Ze droeg namelijk veel vaker ruimvallende kleding, terwijl ze normaal gesproken altijd erg strakke outfits droeg.

Anna en Enrique lieten daarop echter weten dat ze voorlopig echt nog niet aan kinderen toe zijn. Enrique staat daar wel iets positiever tegenover; hij ziet zichzelf wel zitten in een mooi huisje, met Anna en twee kinderen.

Als het wel zo is dat Enrique en Anna getrouwd zijn, dan zal dat voor zowel mannelijke als vrouwelijke fans een flinke schok zijn; de twee worden toch veelal gezien als twee van de knapste sterren ter wereld. Anna wist met haar weinig verhullende outfits veel mannen naar het tennisveld te lokken, terwijl Enrique hetzelfde op het podium deed, maar dan met vrouwelijke fans.

Afbeelding: Flickr account jorgemejia

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020