Excite

Enrique Iglesias stoeit met blonde fan

Tijdens een concert in Hasselt heeft zanger Enrique Iglesias het er eens goed van genomen. Bij het zingen van nummer 'Hero' trok de Spaanse zanger een blonde fan uit het publiek. Eerst dansten de twee heel close op het podium, waarbij Enrique tegen de fan zei dat ze dat 'vast vaker had gedaan.'

Dat het hier om een echte fan ging bleek al snel. De blondine trok het shirt van Enrique omhoog en likte zijn buik en borst. Nu was het ijs echt gebroken en ook Enrique dook onder het shirt van de vrijpostige dame. De zanger legde zijn hoofd te rusten tussen haar ongetwijfeld zachte borsten.

Alsof het allemaal nog niet genoeg was trok de blonde fan daarna haar t-shirt maar helemaal uit. Vervolgens klom ze op voorspraak van de Spaanse zanger bij hem in het shirt en met zijn tweeën hebben ze een tijdje zo op het podium gestaan. Op de video lijkt het alsof het stel een zoen uitwisselt, maar de beelden zijn niet duidelijk genoeg om dat met zekerheid te zeggen.

Enrique Iglesias houdt wel van blond. Sinds 2002 heeft de zanger een relatie met één van meest sexy tennissters uit de geschiedenis: Anna Kournikova. Om vage redenen werd Enrique in 2005 toch verkozen tot meest sexy vrijgezel. Waarschijnlijk trekt hij iets te vaak blonde fans op het podium. Bekijk hieronder het filmpje van de vrijpartij op het podium.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020