Excite

Enrique Iglesias wil niet in voorprogramma Britney

Enrique Iglesias en Britney Spears zouden samen op tournee gaan, maar Iglesias heeft hier toch vanaf gezien. Hij zou in het voorprogramma staan van de blonde zangeres, maar vond die rol toch net wat te min.

De tour zal in juni van start gaan en werd dinsdag nog groots aangekondigd door Britney zelf. Ze vertelde tijdens het programma Good Morning America dat Enrique haar op het podium bij zou staan. Live Nation heeft inmiddels laten weten dat hij er echter niet meer bij is, maar gaf daar verder geen reden voor. De muzieksite Billboard wist te vertellen dat Enrique voor niemand in het voorprogramma zou willen staan.

Naar verluid zou het management van beide sterren druk overlegd hebben over een tournee en zouden ze hebben afgesproken dat Enrique de co-headliner werd tijdens de Femme Fatale-tour. Toen Enrique er echter achter kwam dat het alleen ging om de openingsact, zag hij er toch vanaf.

Deze plotselinge terugtrekking zorgt er niet voor dat de tourdata veranderen. Zoals het er nu uitziet, zal Britney haar eerste optreden geven in Sacramento, op 17 juni. Vervolgens reist ze via Las Vegas, Tacoma, Vancouver, Houston, Philadelphia en Boston de Verenigde Staten door, om uiteindelijk op 13 augustus uit te komen in Toronto.

Afbeelding: Flickr account jonklinger

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020