Excite

Entertainment Group Borsato overgenomen door van den Ende?

Het artiestenbureau van Marco Borsato, The Entertainment Group, verkeert in zwaar weer. Afgelopen weken verschenen al verschillende berichten in de media over een op handen zijnde faillissement. Om dit te voorkomen heeft Borsato nu de hulp van Joop van den Ende ingeroepen. Die zou eventueel belangstelling hebben voor het noodlijdende bedrijf.

Stage Entertainment, het productiebedrijf van Joop van den Ende, doet het nog altijd ontzettend goed. Omdat er bepaalde overeenkomsten zitten in de werkzaamheden en het dienstenaanbod van beide bedrijven, zou een overname door Stage Entertainment tot de mogelijkheden behoren. Op dit moment vinden er dan ook wat oriënterende gesprekken plaats tussen Marco Borsato en Henk Kivits, de topman van Stage Entertainment.

Concrete afspraken of toezeggingen zijn nog niet gedaan, maar Kivits ziet in ieder geval wel mogelijkheden. Om zijn kansen een beetje te spreiden is Borsato ook nog met twee andere partijen in gesprek.

The Entertainment Group is overigens niet alleen van Borsato, maar omdat hij de grootste financier zou zijn, voert hij de gesprekken namens de andere aandeelhouders, Paul Brinks en Rik van den Boog. Het gerucht gaat dat Paul Brinks en Rik van den Boog al eerder op de hoogte waren van de situatie waarin het bedrijf verkeert en dat Borsato slechts korte tijd geleden hiervan op de hoogte is gesteld. Dit zou verklaren waarom hij niet eerder actie heeft ondernomen. Nu lijkt hij in ieder geval hard op zoek te zijn naar een oplossing, waar Joop van den Ende hem mogelijk mee kan helpen!

Afbeelding: tizzle

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020