Excite

Erik Dijkstra wordt vader

Erik Dijkstra wordt binnenkort vader! Dit goede nieuws voor de Jakhals volgde even nadat oud-Jakhals Frank Evenblij aankondigde dat zijn vriendin over een paar weken uitgerekend is.

Dijkstra heeft nog niet laten weten wanneer zijn vriendin precies uitgerekend is, maar het zou over niet al te lange tijd zijn. Dijkstra presenteert op het moment met Matthijs Kleyn het populaire programma De Jakhalzen, een onderdeel van De Wereld Draait Door. Hij is daarnaast ook presentator geweest van de show The Passion. Deze musical, die in Gouda werd opgevoerd, vertelde over het lijden en sterven van Jezus. Syb van der Ploeg, Thomas Berge en Do hadden een rol in de goedbekeken musical. Dijkstra was ingeschakeld om het Paasverhaal aan elkaar te praten. De klus beviel hem goed; hij vond het leuk om met al deze grote sterren samen iets neer te zetten. Bovendien leverde de musical hem ook de nodige exposeren op; het verhaal was live te volgen op televisie, internet en radio.

Het heeft even geduurd voor Dijkstra een vaste plek wist te veroveren op de nationale televisie. Hij heeft in zijn carrière bij behoorlijk wat regionale omroepen gewerkt en wordt wel eens gekscherend ‘de Ivo Niehe van de streektalen’ genoemd. Inmiddels heeft hij een vaste plek gekregen bij De Wereld Draait Door en die plek heeft hem al heel wat andere klussen opgeleverd.

Afbeelding: YouTube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018