Excite

Erika Eiffel is getrouwd met de Eiffeltoren

Erika Eiffel voelt zich aangetrokken tot voorwerpen. Ze behoort tot een kleine groep "objectum sexuals". Daarom besloot ze met de Eiffeltoren te trouwen. Twee jaar geleden werd de ceremonie gehouden, waarop ze haar achternaam in Eiffel veranderde om haar romantische liefde voor de toren te bewijzen.

Haar bewondering gaat verder dan gewoon affectie, ze voelt zich ook sexueel tot de Eiffeltoren aangetrokken. Daarom vond ze het belangrijk dit in een soort verbond vast te leggen. Dat zei ze in een interview met ABC News afgelopen woensdag. "Haar structuur is gewoon geweldig. Je weet wel, ze heeft heel subtiele bochten, je weet wel", zei mevrouw Eiffel, 36 jaar jong. "Ik hoorde het haar bijna uitschreeuwen: ziet nu niemand mij staan", zei ze over haar onbeweeglijke "partner".

Sexuologiste Amy Marsh vertelde ABC News dat de "objectum sexuals" zich aangetrokken kunnen voelen tot computers, muziekinstrumenten of monumenten zoals de Eiffeltoeren. "Over het algemeen zijn ze erg gelukkig. Onderzoek wijst uit dat een aanzienlijk aantal objectliefhebbers het Asperger-syndroom (autisme) hebben, maar lang niet allemaal".

Afbeelding: ABC News

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020