Excite

Esmee Denters wil comeback maken

Esmee Denters, die beroemd werd vanwege de liedjes die ze inzong op YouTube-video's, wil een comeback maken in Engeland en Nederland. Wat haar betreft is haar zangcarrière voorlopig nog niet voorbij. Ze zangeres is vastberaden om weer door te breken en geeft aan dat als het eerst niet lukt, dat niet betekent dat het onmogelijk is. Ze wil nu langzaam Engeland en Nederland opnieuw veroveren, onder meer door de connectie met haar publiek terug te verdienen.

Denters is afkomstig uit Oosterbeek, maar verhuisde naar Londen omdat ze het idee had dat ze niet meer in Oosterbeek kon blijven wonen. In Londen kende ze wat mensen en hadden haar singles het aardig gedaan. Ze zocht daar een kamer en begon opnieuw.

Denters werd in 2007 ontdekt en kreeg een platencontract aangeboden bij de maatschappij van Justin Timberlake. Daarna boekte ze het ene succes na het andere. Rond 2011 raakte ze echter weer in de vergetelheid. Sinds ze heeft meegedaan aan The Voice UK, staat ze weer wat in de belangstelling.

Wat ze precies voor muziek maakt is niet echt duidelijk. Ze geeft aan nog te werken aan een EP, die bestaat uit een volwassen mix tussen pop, R&B en soul. Vooral de tekst vindt ze erg belangrijk: "Ik heb veel meegemaakt, daar wil ik ook over schrijven."

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021