Excite

Estelle Gullit ontmoette spontane Badr Hari tijdens werk

Badr Hari vertelde Estelle voor een interview op de Beau Monde dat hij een spontane romantische man is die zijn vriendin onaangekondigd op een weekendje Parijs kan trakteren. “Dan pak ik haar koffer en haal haar daarna op. Misschien ben ik een beha vergeten, maar dat mag de pret niet drukken.” Estelle Cruyff, zoals de voetbalvrouw binnenkort weer door het leven zal gaat, reageert in het verhaal: “Ah joh. Die beha is toch overbodig. Met een beetje mazzel gaat die binnen twee tellen uit. Ik zal je vertellen, de laatste keer dat mijn koffer voor me werd gepakt, was nog voor de watersnoodramp.”

Losse handjes

Estelle en Badr zijn al negen maanden samen. Vlak nadat bekend werd dat de ex-vriendin van Badr zwanger was van zijn kind verliet de kickbokser haar voor Estelle. Vrienden van Estelle zijn overigens niet blij met Badr Hari, want hij zou nogal losse handjes hebben. Zo zou de bokser een ex-vriendin midden op straat hebben aangevallen. Estelle wil van niks weten: “Je kent me: daar heb ik hem naar gevraagd! Hij is er niet voor veroordeeld, niet van verdacht, hij is er zelfs door niemand van beschuldigd!”

Keukentafel

Het huwelijk van Estelle en Ruud heeft in totaal twaalf jaar stand gehouden. Estelle betreurt het dat het huwelijk is gestrand. Ze vertelde het Ruud thuis, aan de keukentafel. “Hij reageerde koel, maar liet een gesprek niet toe. Ik kreeg niet eens de tijd om aan zijn gezicht te zien hoe hij reageerde. Weg was-ie,” zo vertelt ze de Telegraaf. Estelle onthult dat Ruud een notoire vreemdganger is en dat het vertrouwen daardoor weg was.

Geen commentaar

Ruud Gullit wil verder geen commentaar geven op het nieuws., omdat zijn kinderen last hebben van de media-aandacht. Ruud en Estelle Gullit hebben samen twee kinderen, dochter Joelle en zoon Maxim. Het is voor de oud-voetballer het derde huwelijk dat strandt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018