Excite

Eva Longoria zoent nieuwe liefde in openbaar

Het is officieel: Eva Longoria heeft weer een nieuwe liefde in haar leven. Nadat de Desperate Housewives-ster erachter kwam dat haar man Tony Parker haar bedroog met de vrouw van een van zijn teammaten, begon ze direct met de echtscheidingsprocedure. Inmiddels blijkt Eva nieuw geluk te hebben gevonden bij de broer van Penelope Cruz, Eduardo.

Eva en de 25-jarige Eduardo werden al vaker samen gespot, maar toen leek het er nog op dat de twee alleen goede vrienden waren. De twee brachten afgelopen weekend door op een luxe jacht en werden daar zoenend gespot. Het leek hen inmiddels niet meer uit te maken wie zag dat ze het samen erg gezellig hadden.

Eva en Eduardo werden voor het eerst samen gespot in Beso, het restaurant van Eva in Los Angeles. Daarna werd Eduardo gezien toen hij het huis van Longoria op kerstavond verliet. De PR-manager van de ster liet echter weten dat er geen sprake was van een relatie en dat Eva geen vriend had.

De kans bestaat dat Eva het even rustig aan wilde toen en in ieder geval wilde wachten tot de scheiding van Tony helemaal rond was. Die papieren waren eind januari gereed. De details van de scheiding zijn niet bekend gemaakt. In de eerste instantie vroeg Eva om partneralimentatie, hoewel de afspraak was dat ze dat beiden niet zouden doen. Of ze dit gekregen heeft, is niet bekend. De twee wisten hun scheiding achter gesloten deuren uit te vechten.

Afbeelding: Flickr account Mr Azed

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020