Excite

Evert Santegoeds betrapt deelnemers Wie is de Mol?

Evert Santegoeds heeft de deelnemers van de nieuwe serie Wie is de Mol? op Schiphol betrapt. Hij deed uitgebreid uit de doeken wie dit keer meedoen aan de populaire serie. Onder hen zijn onder meer Frits Huffnagel en Willem Spaaij.

Het is voor het eerst dat nu al bekend is wie in de volgende editie voorkomen. De AVRO, de omroep die het programma maakt, probeert namelijk alle deelnemers tot op het laatste moment geheim te houden. In Privé onthult Santegoeds echter precies wie allemaal mee doen.

Santegoeds zegt dat hij niet toevallig op Schiphol was, maar dat hij een goede tip had gekregen dat hij daar die dag moest zijn. Zijn tip bleek juist te zijn en hij trof de volledige crew, toen die in zou checken voor een tripje naar IJsland. Tot nu toe werden zowel de deelnemers als de locatie pas bekend als de serie op tv kwam.

De presentatie zal dit seizoen waarschijnlijk in handen zijn van Art Rooijakkers. Hij is namelijk van SBS naar de AVRO vertrokken en lijkt een goede kanshebber te zijn. Vooral ook omdat niet bekend is gemaakt welke programma’s hij bij die omroep eigenlijk zou presenteren. Normaal gesproken wordt dat wel bekend gemaakt. Santegoeds dacht ook nog dat Louis van Gaal mee zou doen, maar die bleek uiteindelijk niet naar IJsland te gaan, maar naar Griekenland.

Afbeelding: Flickr account big-ashb

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020