Excite

Ex Amy Winehouse voor de rechter voor inbraak

De ex van Amy Winehouse, Blake Fielder-Civil, heeft na zijn breuk met de zangeres niet stilgezeten. Hij is aangeklaagd voor inbraak en het bezit van een nep vuurwapen en moest zich daarvoor vandaag voor de rechter verantwoorden. Hij stond er niet alleen voor: zijn zwangere vriendin Sarah Aspin was er ook bij.

De 28-jarige beroepsjunk werd maandag samen met een vriend aangehouden. Gezien hun bagage dacht de politie dat ze van plan waren ergens in te breken. Bovendien zouden ze in een huurauto rijden waarvan de nummerplaten verwisseld waren. De auto was op 1 februari gehuurd door de vriend van Fielder-Civil en in de wagen werden onder meer een BB Gun, handschoenen, een hamer en tape gevonden. Bovendien zouden er een aantal items gevonden zijn die eerder gestolen waren uit een huis in Rawdon, Leeds.

De advocaat van Fielder-Civil heeft de rechter verzocht om hem op borgtocht vrij te laten, omdat zijn vriendin in mei is uitgerekend. Gedurende de zitting hield hij zijn ogen op zijn vriendin gericht, tot hij uiteindelijk werd afgevoerd.

Winehouse en Fielder-Civil zijn ongeveer twee jaar getrouwd geweest, maar uiteindelijk besloten ze om toch uit elkaar te gaan. Even was er nog sprake van een reünie, maar daar stak onder meer de familie van Amy een stokje voor. Bovendien bleek dat Blake zijn ogen en handen niet van andere vrouwen af kon houden, iets waar Amy niet langer mee wilde leven. Blake moet op 9 maart weer voor de rechter verschijnen.

Afbeelding: Flickr account VersusLiveQuizShow

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020