Excite

Ex Britney Spears moet het even zonder haar doen

Britney Spears doet het tegenwoordig weer aardig. Haar concerten trekken publiek, haar flamoes trekt weer media-aandacht als vroeger en ook emotioneel en geestelijk lijkt het voormalige tieneridool weer enigszins stabiel. En dat is fijn.

Maar duistere schaduwen omringen Britney Spears. En in die schaduw zitten paparazzi-fotografen. Wat is erger dan een paparazzi-fotograaf? Een paparazzi-fotograaf die ook nog je ex is. En dat is Adnan Ghalib. En Ghalib valt volgens papa Spears zijn dochter lastig.

Wat doe je met lastige mensen? Juist, die leg je een contactverbod op. De rechter heeft besloten dat Adnan Ghalib drie jaar lang geen contact meer mag zoeken met Britney Spears. Dat is dus tot 2012 geen foto's maken van Britney Spears, geen smsjes meer sturen en ook niet meer naar haar concerten.

Dat laatste is wellicht geen straf.

Behalve tegen Adnan Ghalib heeft Jamie Spears ook een contactverbod aangevraagd voor de voormalige manager van Britney Spears, Sam Lufti. Tja, als je dan toch bezig bent. In mei kijkt de rechter wat er met Lufti gedaan wordt. Britney Spears kan zich in ieder geval voorlopig weer volledig richten op haar muzikale talenten, zoals we van haar gewend zijn.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020