Excite

Ex Charlie Sheen in geldnood

De ex van Charlie Sheen, Brooke Mueller, lijkt niet genoeg te hebben aan het fikse bedrag dat ze maandelijks aan alimentatie voor hun twee kinderen ontvangt. De socialite heeft geprobeerd om een duur herenhorloge en een stereoset te verpanden bij een pandjeshuis. De winkelbediende wilde haar spullen echter niet aannemen.

Brooke’s bezoek aan het pandjeshuis werd geregistreerd door de beveiligingscamera en die beelden kwamen in het bezit van de Amerikaanse gossipsite TMZ.com. De reden dat ze haar spullen uiteindelijk niet kwijtraakte, was dat ze geen geldig identiteitsbewijs kon of wilde overleggen.

Brooke was korte tijd getrouwd met Charlie Sheen en kreeg samen met hem de tweeling Bob en Max. Na haar scheiding kreeg ze miljoenen dollars van de Two and a Half Men-acteur. Bovendien krijgt ze maandelijks ook nog eens 38.000 dollar aan alimentatie voor de twee jongetjes, die worden opgevoed door haar moeder.

Sheen en Mueller gingen uit elkaar nadat Sheen haar zou zijn aangevlogen met een mes. Het telefoontje dat Brooke naar de hulpdiensten pleegde, lekte uit en werd wereldnieuws. Daarin vertelde ze dat hij haar zou hebben bedreigd met een mes. Hoewel Charlie het aanvankelijk ontkende, leek het er later toch op dat Brooke de waarheid had gesproken. De twee hebben nog wel een verzoeningspoging gedaan, maar die draaide op niets uit.

Afbeelding: YouTube.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018