Excite

Ex George Clooney wordt WAG

Lisa Snowdon, de ex van acteur George Clooney, wordt een echte WAG. De vrouw was even bang de boot gemist te hebben en bleef vijf jaar lang alleen. Inmiddels heeft ze echter een nieuwe liefde, Jay Bothroyd. Bothroyd is spits bij Cardiff City. Hij is wel tien jaar jonger dan de 38-jarige Snowdon, maar daar lijkt ze zelf geen enkel probleem mee te hebben.

De twee zijn inmiddels een paar maanden samen en Snowdon heeft aan de Engelse tabloids al verteld dat ze stapelgek op elkaar zijn. Clooney en Snowdon ontmoetten elkaar in 2000, toen ze samen meededen aan een reclamespot voor Martini. De vonk sloeg over en de twee hadden vijf jaar lang een relatie. Die relatie liep echter op de klippen en Clooney is inmiddels alweer een aantal jaar gelukkig met de Italiaanse presentatrice Elisabetta Canalis.

Snowdon liep Bothroyd precies op het juiste moment tegen het lijf: hij was sinds afgelopen zomer single. Eerder had hij een relatie met Stella Pozzi, een Italiaanse actrice. Hoewel beiden niet op zoek waren naar een relatie, bleek de klik zo heftig te zijn, dat de twee toch besloten om het maar te proberen.

Clooney is Snowdon ondanks zijn nieuwe relatie nog niet vergeten: hij gaf vorig jaar nog ruim 13.000 euro voor een actie van Snowdon. Voor dat geld moest ze wel uit een vliegtuig springen, maar dat waren haar goede kinderdoelen haar wel waard.

Afbeelding: Flickr, gebruiker congaman

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020