Excite

Ex Katie Price wil 6 miljoen pond

Het leven van Katie Price gaat niet over rozen. Eerst werd ze al door de politie aan de tand gevoeld vanwege een brandwond van haar dochter, vervolgens lekte een telefoongesprek uit, waarbij Katie schreeuwde dat ze hoopte dat ex Peter André tegen een boom zou rijden en dood zou gaan en nu wil haar meest recente ex, Alex Reid, 6 miljoen pond van haar hebben.

Katie is 11 maanden getrouwd geweest met Reid en had hem eerder een bedrag van 700.000 pond aangeboden. Dat leek haar meer dan genoeg, aangezien hij ook op verschillende manieren voordeel heeft gehad van hun relatie.

In ieder geval heeft de eis van Alex voor een aardige schok gezorgd binnen kamp Katie. Eerder had Alex namelijk de indruk gewekt dat hij de geboden 700.000 pond zelf ook wel realistisch vond. Blijkbaar kan het nog even duren voor Katie definitief van Alex verlost is.

De twee gingen half januari uit elkaar en na hun breuk liet Katie in een verklaring weten dat Alex in de periode van hun huwelijk erg veranderd was en dat het leven als beroemdheid voor hem een obsessie werd. Nadat deze verklaring naar buiten kwam, duurde het nog even voor Alex echt zijn spullen pakte. Hij wilde pas vertrekken toen Katie een half miljoen betaalde voor een huis.

Afbeelding: Flickr account fireballk2588

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020