Excite

Ex-manager: Britney Spears had drugsprobleem

De zelfverklaarde ex-manager Sam Lutfi van Britney Spears deed in de rechtszaal een boekje open over het vermeende drugsprobleem van de zangeres. Lutfi heeft Britney en haar ouders aangeklaagd voor contractbreuk, en grijpt zijn optreden in de rechtszaal aan om de zangeres een fikse schop na te geven.

Drugs

Volgens het tijdschrift US Weekly verklaarde Sam Lutfi dat het huis van Britney vol lag met drugs. “Ze wilde clean worden, maar het lukte niet goed”, zo zegt Lutfi tegen de rechter. Hij zou heel veel moeite hebben gedaan om Britney Spears te helpen. Zo bracht hij naar eigen zeggen drugshonden naar haar huis om drugs op te sporen en spoelde hij een zak met wit poeder door het toilet.

Moeilijke tijd

Sam Lutfi beweert dat hij in 2007 en 2008 is ingehuurd door Spears om haar te begeleiden tijdens een moeilijke periode in haar leven. Britney kreeg een inzinking na de scheiding van Kevin Federline en de heftige voogdijstrijd om haar kinderen die daarop volgde.

Haren afgeschoren

Ook de episode waarbij Britney haar haren afschoor krijgt een verklaring van Lutfi. Volgens hem deed Britney dit omdat ze bang was dat er drugs gevonden konden worden bij een test.

Geld

Sam Lutfi wil met de rechtszaak afdwingen dat hij 15 procent van het geld krijgt dat Britney verdiende in de jaren dat hij voor de zangeres werkte. Advocaten van de zangeres beweren echter dat Lutfi nooit in dienst is geweest van de familie Spears.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021