Excite

'Ex Martijn Krabbé liegt over verkrachting'

De vrienden van Martijn Krabbé gooien nog maar eens wat olie op het vuur. De ex-vriendin van de presentator, die hem van verkrachting beschuldigd, zou een leugenaar zijn. Tessa van Leijenhorst zou namelijk hebben gehoopt dat de vlam tussen haar en Krabbé weer zou ontbranden. Toen dit niet het geval was, verzon ze de aanklacht.

Dat zeggen de vrienden van Krabbé in De Telegraaf. Van Leijenhorst zou op straat zijn komen te staan nadat de relatie met haar verloofde stuk liep. "Zij hoopte op een doorstart van haar relatie met Martijn. Toen hij weigerde, tapte zij uit een ander vaatje en werd het ineens verkrachting."

De verloofde waar het om draait is ondernemer Robbert de Graaf, met wie ze al sinds 2007 verloofd was. Ongeveer een maand geleden vond de Graaf het welletjes en sommeerde hij Van Leijenhorst om zijn huis te verlaten. "Op 26 april is Martijn bij haar op bezoek geweest. Die bewuste avond is het allemaal verkeerd gelopen. Echter pas nadat zij seks hadden, zoals ze de laatste tijd wel vaker het bed deelden."

Als deze geruchten waar zijn, dan is het een bewuste actie om Krabbé te beschadigen. Vorige week waarschuwde acteur Johnny Kraaijkamp Jr. al voor dit soort praktijken.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019