Excite

Ex Michaëlla Krajicek betuigt spijt

De ex van Michaëlla Krajicek heeft er toch spijt van dat hij zijn voormalige vriendin zo publiekelijk is afgevallen. De fitnesscoach geloofde heilig dat Michaëlla hem bedrogen had en plaatste daarom foto’s van zijn ex op internet met daarbij diverse bijschriften over de betrouwbaarheid van Michaëlla.

Eerder maakte Michaëlla bekend dat de relatie ten einde was gekomen en dat de twee zeker vrienden zouden blijven. Voor fitnesscoach Allistair McCaw zat dat blijkbaar iets anders in elkaar. Toch is hij nu van zijn beschuldigingen terug gekomen en heeft hij eveneens publiekelijk zijn excuses aan Mischa aangeboden. Ook voegt hij er aan toe dat hij haar het allerbeste wenst.

Mischa en Allistair hadden een aantal jaar een relatie met elkaar en Michaëlla vond het tijd om die relatie nu te beëindigen. Zij kan zich dan volledig concentreren op haar werk. Voor het eerst sinds tijden won de tennisster weer een aantal grote wedstrijden. Inmiddels staat ze op de 128e plaats in de wereldranglijst. Eerder stond ze nog op een 150e plek, maar haar overwinningen hebben haar plaats op de lijst een behoorlijke impuls gegeven. Ze is hiermee nog niet de beste Nederlandse; dat is Arantxa Rus. Zij staat namelijk nog op een 110e plek. Onze Zuiderburen doen het wat dat betreft wat beter; Kim Clijsters staat op nummer 2.

Afbeelding: Flickr account toga

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018