Excite

Ex Mick Jagger verkoopt liefdesbrieven

Fotomodel Marsha Hunt verkoopt tien liefdesbrieven uit de tijd dat Hunt een relatie had met Rolling Stone Mick Jagger. De reden? Het fotomodel is blut en heeft het geld nodig om rekeningen te betalen. In The Guardian zegt Hunt: “Iedereen die denkt dat ik geld heb weet niets van mij. Ik heb vrienden die me kwamen opzoeken vanuit Pennsylvania en er was geen elektriciteit thuis omdat de rekening te hoog was. Ik deed maar wat met een houtkachel. Toen zei een vriend: weet je zeker dat je niets te koop hebt?”

Andere kant

De liefdesbrieven van Jagger laten een hele andere kant zien van de stoere rocker die met zijn band The Rolling Stones dit jaar een jubileum viert. Veilinghuis Sotheby’s omschrijft de romantische handgeschreven brieven van Mick Jagger onder meer als “gepassioneerd” en “poëtisch.” Marsha Hunt is nog steeds verbaasd over het succes van The Rolling Stones. “Wie had kunnen denken dat die groep muziek makende jongens vijftig jaar later nog steeds als de stem van een tijdperk zouden gelden?”

Korte relatie

Marsha Hunt en Mick Jagger hadden een korte relatie van tien maanden toen de Rolling Stone 25 was. De twee hebben samen een dochter: Karis. De brieven zijn geschreven tussen juli en augustus in 1969 vanaf de set van Ned Kelly. Op de vraag of de rocker het eens was met haar plan antwoordde het model: “Ik denk het niet, maar ze zijn niet van hem.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020