Excite

Ex niet blij met uitlatingen Halle Berry

Gabriel Aubry, de ex van Halle Berry, is helemaal niet blij met de uitlatingen van de actrice. Ze gaf eerder deze week aan dat ze de volledige voogdij over haar dochtertje wilde hebben, omdat ze niet het idee had dat het meisje bij haar vader in goede handen was. Berry had al aangegeven dat ze zelfs een nieuwe filmrol had afgezegd om de volledige voogdij over Nahla te krijgen.

De opmerkingen van Berry zijn bij Aubry volledig in het verkeerde keelgat geschoten. Volgens hem is het niet alleen onzin, maar ook nog eens schadelijk voor hun dochter. Naar eigen zeggen is Aubry een liefhebbende vader die de voogdij met zijn ex wil delen. Een woordvoerder van Berry liet echter weten dat dat voor de actrice geen optie was, omdat ze zich ernstig zorgen maakte om het welzijn van haar dochter, als ze nog langer bij haar vader is.

Waar de zorgen van Berry precies op gebaseerd zijn, is niet bekend. Wel zou het mogelijk zijn dat het te maken heeft met het feit dat Aubry vorige week al aangaf dat hij officieel erkend wilde worden als vader van zijn dochtertje. Hij vroeg toen gezamenlijke voogdij aan. Daar zou het mis zijn gegaan, want volgens een woordvoerder heeft Berry geprobeerd om de zaak vriendschappelijk op te lossen, maar daar wilde Aubry volgens Berry niet aan meewerken.

Afbeelding: Flickr account paparazzo2

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021