Excite

Ex valt verloofde Halle Berry aan

De ex-vriend van Halle Berry is donderdag opgepakt, nadat hij op de vuist ging met Halle Berry’s huidige verloofde Olivier Martinez. Met onmiddellijke ingang is er een contactverbod tegen Martinez ingesteld. Dat meldt TMX vrijdag. De ex van Halle, Gabriel Aubry, heeft al eerder problemen gehad met zijn opvliegende karakter. Aubry is de vader van Berry’s 4-jarige dochtertje Nahla.

Ziekenhuis

Gabriel Aubry bracht zijn dochtertje naar het huis van Halle Berry, waarop hij ruzie kreeg met Olivier Martinez. Martinez zou hebben gezegd “we moeten door” waarin Aubry aanleiding zag om het handgemeen te beginnen. Volgens een politiewoordvoerder moesten beide mannen in het ziekenhuis behandeld worden. Aubry raakte het ernstigst gewond. Het model had een gebroken rib, kneuzingen in zijn gezicht en ernstig hoofdletsel. Martinez kwam er vanaf met een mogelijk gebroken hand en pijn in zijn nek.

Contactverbod

Tegenover People Magazine vertelt de politie dat Martinez een aanklacht in zal dienen tegen Aubry. Halle Berry’s ex kreeg na zijn arrestatie een borgsom van 20.000 dollar opgelegd die meteen werd betaald. De rechter legde per direct een nood-contactverbod op, waardoor Aubry voorlopig niet meer in de buurt van Martinez, Halle Berry en zijn dochter Nahla mag komen.

Frankrijk

Hally Berry en Gabriel Aubry liggen al jaren overhoop als het gaat om de voogdij van hun dochter. Via een rechtszaak voorkwam Aubry dat Martinez met zijn vriendin naar Frankrijk zou verhuizen. Vooral voor Olivier Martinez was deze beslissing een grote tegenvaller.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021