Excite

Ex van Jade Goody huilt uit na slippertje

In Nederland is model Jack Tweed niet heel bekend, maar in Groot-Brittannië weet hij al een tijd de roddelbladen te beheersen. Dat komt omdat het model een relatie had met de wereldberoemde Jade Goody, de realityster die overleed aan kanker. Jade Goody en Jack Tweed hadden een knipperlichtrelatie, maar in de laatste maanden van haar leven zat het helemaal goed tussen de twee. Althans, dat dacht iedereen. Toen Jack Tweed tijdens de begrafenis van Jade Goody in huilen uitbarstte, huilde Engeland mee. Dat moet ware liefde geweest zijn, ondanks alle vreemde uitspattingen van het stel.

Nu blijkt dat Jack Tweed alleen niet heel trouw was. Hij liet bij andere vrouwen ook wel eens zijn kleine Tweed uit. Een glamourmodel, Lisa O'Connor, deed de one night stand met Jack Tweed voor veel geld uit de doeken in de roddelbladen. Het 21-jarige modelletje zorgt daarmee voor een sensatie op de Britse eilanden. Jack Tweed geeft zijn misstap toe en beweert te hebben gehuild op de weg naar huis, omdat hij zich zo schuldig en vies voelde. Vreemd genoeg claimt hij ook van de seks zelf nauwelijks nog iets te weten, omdat hij toen te dronken zou zijn geweest. Dat is ten eerste ongeloofwaardig en ten tweede, mocht het toch waar zijn, erg jammer voor Jack Tweed. Een verboden vrucht plukken is zinvoller als je er nog van kan nagenieten.

Inmiddels moet Jack Tweed vrezen voor zijn gezondheid. Vreemdgaan terwijl je vrouw stervende is aan kanker staat al niet zo netjes, maar er zijn nogal wat mensen die Jade Goody naar haar dood heel hoog hebben zitten. Het zogenaamde Michael Jackson-effect, zeg maar. Jack Tweed is bang dat familie en vrienden van Jade Goody achter hem aan komen om hem klappen te geven. Of heet dat het Jan Smit-effect? Ook wil hij liever niet naar zijn moeder toe, want die zal wel een preek voor hem hebben klaar staan. Waarom zijn mannen die vreemd zijn gegaan altijd zo enorm zielig als ze betrapt worden? Wees een vent, neem je verantwoordelijkheid en laat je slaan. Als je het verdient, dan verdien je het.

Afbeelding: Flickr.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020