Excite

Ex-zwager Jennifer Hudson veroordeeld

William Balfour is schuldig bevonden aan de moord van de moeder, de broer en het 7-jarige neefje van zangeres en actrice Jennifer Hudson. De jury verklaarde de 31-jarige Balfour vrijdagavond schuldig op alle aanklachten. De strafmaat zal pas op 8 juni bekend gemaakt worden, maar waarnemers rekenen op levenslang. Balfour vertrok geen spier na de veroordeling. Zij advocaat heeft inmiddels al aangegeven in hoger beroep te gaan.

Tranen

Jennifer Hudson barstte in tranen uit toen ze hoorde dat William Balfour schuldig was aan de moorden, huisvredebreuk en autodiefstal. Toen Hudson en haar zus Julia de rechtbank verlieten na de uitspraak verklaarden ze: “We bidden dat God de heer Balfour van deze afschuwelijke daden vergeeft.” Ze bedankten de openbaar aanklager voor de inzet en het onvermoeibare werk dat ze verricht hebben. Ook getuigen en politie werden geprezen. Hudson trad zelf twee weken geleden op als eerste getuige.

Moorden

De moorden werden in 2008 gepleegd. Balfour ging door het lint, omdat hij dacht dat zijn vriendin Julia een ander had. Het stel had toen al ernstige relatieproblemen. Balfour ging naar het ouderlijk huis van de Hudsons en schoot daar de 57-jarige moeder Hudson en de 29-jarige broer van Julia en Jennifer Hudson dood. Vervolgens ontvoerde hij het 7-jarige zoontje Julian van Julia en haar ex-partner. Het kind werd drie dagen later met verschillende schotwonden door teruggevonden in een geparkeerde auto.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020