Excite

Ex-Miss Californië maakte nog zeven sekstapes!

De voormalige Miss California, Carrie Prejean, maakte ‘de stomste fout van haar leven’ toen ze op 17-jarige leeftijd een sekstape van zichzelf maakte. Nu blijkt echter dat ze die fout nog minstens zeven keer op video en ruim dertig keer op de foto gemaakt heeft!

Carrie Prejean kwam eerder dit jaar voor het eerst in het nieuws toen ze zich tijdens de Miss-verkiezing uitsprak tegen het homohuwelijk. Rond die tijd werd daarover in Californië hevig gedebatteerd en Perez Hilton – jurylid en homo – vroeg de christelijke Carrie naar haar standpunt. Zij gaf toen aan dat ze niet in het homohuwelijk geloofde en verspeelde daarmee naar eigen zeggen haar kans op het kroontje.

Later klaagde ze de wedstrijdcommissie aan, omdat ze het idee had gediscrimineerd te worden vanwege haar geloof. Toen op drie november haar eerste sekstape boven tafel kwam, schikte ze deze zaak. Toen de Amerikaanse talkshowhost Larry King haar naar de getroffen schikking vroeg, liep ze bijna van het podium af.

Prejean heeft inmiddels toegegeven dat de eerste video inderdaad echt is en dat ze die maakte toen ze 17 was. Volgens haar was het echter een eenmalige fout. Nu blijkt dat er nog meer tapes in omloop zijn, kan dit wel eens vervelende gevolgen hebben voor Prejean. De filmpjes zijn waarschijnlijk naar buiten gebracht door toenmalige vriendjes, aan wie ze de filmpjes opstuurde. Als ze echt 17 is op de gewraakte filmpjes, dan is het verboden om ze te vertonen, omdat ze dan nog minderjarig is. Als ze wel meerderjarig is, dan wordt het verbieden een stuk lastiger!

Afbeelding: Flickr account vrysxy

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020