Excite

Expositie en nipplegate voor Kate Moss

Kate Moss is in de expositie in Parijs ook naakt te zien. Onbedoeld gaf ze een dag voor de opening in Londen voor het Browns Hotel alvast een voorproefje. Bij het uitstappen uit een auto hing het jurkje van het Britse fotomodel zo ver open dat haar tepels waren te zien. Volgens De Telegraaf snelde ze met het schaamrood op de kaken het hotel in.

Kate Moss werd op 14-jarige leeftijd ontdekt. Aanvankelijk kreeg ze veel kritiek, omdat ze ondanks haar jeugdige uitstraling vaak naakt poseerde. Er werden dan ook vaak vergelijkingen met kinderporno gemaakt.

Moss is volgens de normen een erg klein model, zo stelt het AD. Volgens modellenbureau Storm Model Agency is ze 1,73 meter, maar kenners denken dat ze vijf centimeter kleiner is. Klein of niet: ze werkte onder meer voor gerenommeerde bedrijven als Gucci, Dolce&Gabbana, Louis Vuitton en Versace.

In 2005 kwam Moss in opspraak toen ze gefilmd werd terwijl ze coke snoof. Veel bedrijven lieten haar vallen. Maar de Virgin Group van miljardair Richard Branson zorgde ervoor dat ze weer aan de slag kon in de modewereld. Binnenkort verschijnt Kate volgens het AD naakt in de Braziliaanse Vogue.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021