Excite

Extra lange ‘Glee’ vanwege Lady Gaga

Glee houdt een eerbetoon aan Lady Gaga en neemt daarvoor de tijd; in plaats van de gebruikelijke korte afleveringen, volgt er op 26 april een extra lange aflevering van maar liefst 90 minuten.

Tijdens deze uitzending, die heel toepasselijk ‘Born this way’ heet, leert Mr. Schuester de glee club een waardevolle les over zelfacceptatie. Hij gebruikt hierbij de muziek van Lady Gaga. De gewone afleveringen van Glee beginnen op 19 april weer, precies dezelfde dag dat Lady Gaga’s nieuwe single Judas uitgebracht wordt.

Glee is een komische en muzikale serie die in 2009 voor het eerst door Fox op de buis werd gebracht. Het verhaal draait om een groep jongeren die op school een koor beginnen. De afleveringen draaien om de problemen die de jongeren hebben en de vooroordelen die ze bij medestudenten en zelfs leerkrachten tegenkomen. De serie was direct een succes en inmiddels wordt er al aan het derde seizoen gewerkt. Glee is vanaf 2010 ook in Nederland op TV te zien. In België werd de serie al na twee afleveringen van de buis gehaald, omdat er te weinig mensen bleken te kijken.

Glee wordt uitgezonden in 100 landen en is over het algemeen een succes te noemen. De serie won al diverse prijzen en de hoofdrolspelers zijn uitgegroeid tot echte bekende sterren.

Afbeelding: Flickr account Noodles and Beef

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020