Excite

Ex-vriend Adele wil geld zien

De ex-vriend van Adele is een geschikte vent. De vriendelijke jongeman vindt het prima dat een deel van de teksten op het debuutalbum, getiteld 19 van de zangeres op hun inmiddels voorbije relatie is gebaseerd. Maar hij wil daar wel graag flappen voor zien.

"Immers," zo denkt de ex-vriend van de Engelse singer-songwriter waarschijnlijk, "ik heb hard gewerkt aan die relatie en dan is het alleen maar eerlijk dat ik daar voor beloond word. Met geld." Volgens Adele belde de brutale aap haar voortdurend met de claim dat ook hij deel uit moest maken van haar succes en was hij er nog serieus over ook.

"Uiteindelijk zei ik: Welnu, je hebt mijn leven tot een hel gemaakt, ik heb die hel geleefd en nu verdien ik het om de vruchten daarvan te plukken," aldus Adele tegen de Britse krant The Sun. Inmiddels heeft de zangeres alweer een nieuw album uit, met de naam 21. Dit album is een grote hit in het Verenigd Koninkrijk en doet het ook in de Verenigde Staten helemaal niet verkeerd.

En dat is misschien wel heel goed voor de bankrekening van de zangeres, maar stiekem vindt ze haar eigen muziek helemaal niet leuk. "Ik vind popmuziek heel erg leuk, maar ik luister liever niet naar het soort liedjes dat ik zelf maak."

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020