Excite

F-16 speurt naar graf bij Arnhem

Henk Peters is voor het laatst gezien tijdens Koninginnenacht in Arnhem. Sindsdien is er niets meer van hem vernomen. De 41-jarige hobbyfotograaf verdween spoorloos. Een maand na zijn verdwijning werd de auto van Henk Peters, afkomstig uit Doorwerth, terug gevonden in een parkeergarage in Arnhem. De bolide was inmiddels voorzien van valse kentekens.

De politie gaat er van uit dat Henk Peters dood is. Een 40-jarige man uit Oosterwijk is inmiddels aangehouden. Hij wordt er van verdacht betrokken te zijn bij het verdwijnen en eventueel vermoorden van Henk Peters. Maar waar het lichaam van Henk Peters is, dat weet nog steeds niemand. Daarom is er een F-16 ingezet om met een infraroodcamera het uiterwaardengebied Meinerswijk, nabij Arnhem, af te speuren. Wellicht kan door middel van warmteverschillen in de bodem het lijk terug gevonden worden.

De politie heeft het gebied ook al uitvoerig doorzocht naar Henk Peters, maar was daarin niet succesvol. Met de F-16 hoopt men het onderzoek weer vooruit te helpen. De verdachte zit inmiddels netjes opgesloten. Hij gedroeg zich verdacht op internet, wat tot zijn arrestatie leidde. Zoeken naar termen als 'nekschot' en 'verrottingsproces' is tenminste iets wat niet elke internetgebruiker veelvuldig doet. Wij niet meer, in ieder geval...

Afbeelding: Flickr, net_efekt

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020