Excite

Facebook voor de allerrijksten

Heb jij drie miljoen dollar? Of verdien je minimaal drie ton in dollars per jaar? Dan kun je lid worden van Affluence.org, Facebook voor de allerrijksten! Goed nieuws, niet waar? Een andere voorwaarde is, uiteraard, dat je je te goed voelt voor het gewone plebs op de originele Facebook.

Het doel van Affluence.org is het bij elkaar brengen van rijke mensen, die dan over rijke mensen problemen kunnen praten. Zoals het binnenkomen van exclusieve nachtclubs, welke goede doelen hip zijn en waar je het beste je boot kunt parkeren in St. Tropez. Tevens krijgen de leden een tijdschrift in de mail met het laatste nieuws. Beetje goedkoop, zo'n digitale nieuwsbrief, vind je niet?

Binnenkort kunnen we dus een klassenstrijd verwachten op het internet. Marx 2.0, om het zo maar te noemen. De rijken hebben sites als Affluence.org en Diamond Lounge, het gewone volk zit te knarsentanden vanaf Facebook, Twitter en Hyves. Hard te roepen hoe stom, dom en lomp de sites van de rijken wel niet zijn. De communistische revolutie van het internet volgt vanzelf.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020