Excite

Familie Jordan vindt huwelijk ‘sneu’

De familie van Jordan, die zich normaal meestal achter het model schaart, heeft zich uitgelaten over haar bliksemhuwelijk met Alex Reid. De twee trouwden afgelopen week tijdens een kleine ceremonie in Las Vegas. ‘Sneu’ is volgens de familie het juiste woord om deze actie te beschrijven.

Alex en Jordan hadden hun familieleden op maandag al laten weten dat ze dinsdag zouden trouwen en dat bericht viel niet overal in goede aarde. Met name de moeder van Katie/Jordan (Amy) vond het belachelijk. Het zusje van Katie, de 18-jarige Sophie, kon alleen maar huilen. Zij had namelijk verwacht dat zij het bruidsmeisje mocht zijn als Jordan nog een keer zou trouwen.

De ouders van Alex schrokken zich ook een ongeluk en waren er zeker van dat hun zoon zich gedroeg als het schoothondje van Jordan.

Beide ouders maakten zich vooral ook veel zorgen om de kinderen van Jordan. Met name Amy gaf aan dat Jordan dit soort dingen niet meer kon doen; ze was niet jong meer – ze was moeder!

Jordan is naar verluid erg geschrokken van de felle reactie van haar moeder, omdat haar moeder altijd naast haar heeft gestaan na de scheiding van Peter André. Amy schijnt al langer haar best te doen om Jordan ervan te overtuigen dat haar kinderen nu eens op de eerste plek moeten komen en weet niet meer hoe ze haar dochter nog op het juiste pad moet krijgen. Het huwelijk neemt ze duidelijk niet meer serieus. Volgens een andere bron klopt dit inderdaad en trouwen Alex en Jordan alleen voor het geld dat hiermee gemoeid is.

Afbeelding: Flickr account fireballk2588

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020