Excite

Fan offert haar kat voor Lady Gaga

Lady Gaga heeft ontzettend veel fans en de meeste van hen komen graag naar de concerten. Laatst is er een wel hele vreemde fan geweest. De vrouw heeft namelijk haar eigen kat vermoord om het bloed van het dier over haar borsten uit te smeren. De fan zou het dier hebben verdronken in bad en daarna hebben opengesneden voor het bloed.

Lady Gaga heeft ooit tijdens een concert nepbloed over haar borsten gesmeerd. Dit deed ze in 2009 tijdens de MTV Music video Awards. De fan, Angelina Barnes, deed dus hetzelfde toen ze naar een concert van de popartiest ging. Dit was haar manier te zien hoe dol ze is op zangeres Lady Gaga.

Het is niet de eerste keer dat fans gekke dingen doen. Ook fans van Marilyn Manson hebben al vreemde dingen gedaan. Hetzelfde geldt voor fans van Eminem. Veel Lady Gaga fans zijn zeer geschokt toen ze dit nieuws hoorden. Ze vinden dat deze fan een slechte naam geeft aan de Lady Gaga fans. Op Twitter wordt er al heftig gereageerd. Ze vinden de fan gestoord en snappen niet waarom iemand haar eigen kat kan vermoorden als offer voor een artiest. Wat Lady Gaga zelf van de hele situatie vindt, is niet bekend.

Afbeelding: Flickr account tomitopa

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021