Excite

Fan van Noel Gallagher riskeert gevangenisstraf

Noel Gallagher, de gitarist van Oasis kreeg enkele maanden geleden een duw tijdens een optreden van een bezoeker. Hiermee riskeert de man een gevangenisstraf van 14 jaar.

Het optreden van Oasis vond plaats in de Canadese stad Toronto. Op het moment dat de Britse band hun hit ‘(What's The Story) Morning Glory' speelde, kwam er een man op het podium. Deze man, Daniel Sullivan, liep direct op gitarist Noel Gallagher af en duwde hem. Hierdoor belandde de artiest op de monitor. Door zijn val kneusde hij zijn heup en ribben.

Daniel Sullivanwerd meteen hardhandig op de grond gewerkt door de veiligheidsagenten en van het podium gewerkt. Oasis maakte het optreden in Canada wel af, maar Noel Gallagher besloot na afloop naar het ziekenhuis te gaan. Volgens eigen zeggen leek het net alsof hij een bokswedstrijd achter de rug had met een zwaargewichtkampioen. De Canadees moet zich binnenkort verantwoorden voor de rechter. Een gevangenisstraf van 14 jaar hangt boven zijn hoofd.

Oasis werd in de beginjaren 90 bekend. Onlangs is het album ‘Dig out your soul’ uitgekomen, wat in veel landen meteen een groot succes was. Noel Gallagher is regelmatig in het nieuws geweest, vanwege zijn uitgesproken mening en de rellen en ruzies binnen de band.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020