Excite

Fans hevige discussie over tatoeage Jan Smit

De tatoeage die zanger Jan Smit vorige maand op zijn arm heeft laten zetten, heeft flink wat discussies opgeroepen onder de fans. Jan Smit liet op zijn onderarm een tatoeage zetten met een Spaanse tekst. In de tekst verklaart hij de eeuwige liefde aan zijn vriendin, Yolanthe Cabau van Kasbergen.

Op zijn arm staat vrij vertaald ‘Voor altijd één met jou, Y’. De eerste beelden waarop zanger Jan Smit te zien is met de tatoeage kwamen pas naar buiten en voor de fans was dit een reden om flink te discussiëren. Dit doen ze in het gastenboek van de website van Jan Smit. Iedereen heeft duidelijk een mening over de tatoeage van Jan Smit.

Zo zei iemand bijvoorbeeld: ‘Heel erg jammer, dit. Hoe kan een goed uitziende jongen nou een tattoo laten zetten op zijn arm met de naam van zijn vriendin? Hij is nog jong en zit nu al vast aan een tattoo met naamsverwijzing. Straks gaat het uit en dan zit Jan met de gebakken peren. Beetje dom. Toch wel een afknapper eigenlijk. Hij had beter een tattoo voor zichzelf kunnen laten zetten dan dit. Echt zonde!! Maar ja, Jan zijn eigen keus...’ Andere mensen zijn het juist eens met de tatoeage en geven aan dat ze het een mooi gebaar vinden van de zanger, naar Yolanthe Cabau van Kasbergen toe.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020