Excite

Fans in rouw na vertrek Tim uit Di-rect

Diepe rouw in de Nederlandse muziekwereld. Di-rect staat op het punt van de scène te verdwijnen. Tim Akkerman heeft besloten niet meer de functie van zanger in te nemen. Hij stopt. Hij betaalt geen contributie meer. Geen gezang meer van Tim Akkerman. Tim Akkerman verloren, rampspoed geboren. Di-rect zit dan ook enorm met de handen in het haar.

Vier succesvolle albums, maar wat nu?

Di-rect timmert al weer een tijdje aan de weg. De band kende vele successen, maar voorlopig zit de rockband vooral in een enorme put. Tim Akkerman is het zat. "Mijn hart ligt niet meer bij de muziek van Di-rect. Als ik doorga, zou ik liegen tegen het publiek en mijn vrienden in de band", zegt de frontman van de Haagse band.

Di-rect weet nog niet hoe nu verder te gaan

Hoe nu verder, is de vraag waar de overgebleven drie bandleden mee worstelen. Spike zou eventueel zijn plaats in kunnen nemen, ook al mogen daar de nodige vraagtekens bij gezet worden. Op zoek naar een andere zanger verandert toch de hele sfeer en cultuur van de band. Wellicht komt de band er nooit uit en zullen we niets meer van Di-rect horen. Dit terwijl er onlangs wel een platencontract is getekend voor optredens in Spanje en Portugal. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020