Excite

'Fans van Coldplay zijn preuts'

Volgens twee Britse muzikanten is het belangrijkste in de liefde je muzieksmaak. Op deze onorthodoxe theorie baseerden ze hun datingsite tastebuds.fm. Om die theorie kracht bij te zetten onderzochten ze de muzieksmaak van hun kandidaten. Daaruit bleek dat fans van Coldplay niet snel het bed in zouden duiken op een eerste date.

Leden van de site werden gevraagd hoe ver ze zouden gaan op een eerste date. Ze konden kiezen uit ‘ik zou alleen praten,’ of ‘wellicht een kusje’ tot ‘ik zou seks hebben.’ Van de leden van de website was daarnaast ook hun muzieksmaak bekend.

Fans van Coldplay zijn vrij preuts en houden de kleren aan tijdens de eerste date. Wie op zoek is naar meer dan een praatje of een zoen kan het beste op date gaan met fans van de rockbands Metallica of Nirvana. Die lusten hem wel, ook op de eerste date.

Wie het liefst een inhoudelijk gesprek heeft tijdens het eerste afspraakje doet er goed aan om naar liefhebbers van Adele, Lady Gaga en Kings of Leon. Voor het stevigere werk zijn naast de eerder genoemde fans van Metallica en Nirvana ook fans van Linkin Park, Kanye West en Gorillaz uiterst geschikt.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Yodel Anecdotal

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018