Excite

Faxen nog altijd zó 2010?

Voor iedereen die denkt dat de fax iets is dat alleen nog gebruikt wordt door mensen die geboren zijn vóór 1930, guess again, faxen is nog altijd een hot product, en nee, dan bedoelen we niet alleen de warmte die wordt opgewekt door de machine.

Vooral bedrijven zijn nogal gehecht aan hun klassieke apparaatje. En als jij te maken krijgt met bedrijven, dikke kans dat je weleens een fax moet sturen, omdat deze vorm van telecommunicatie nog altijd als officieel wordt gezien. En dat terwijl het gebruik van het toestel zelf tegenwoordig nogal overbodig is.

Het schijnt namelijk dat we in een tijd leven waarin we bezuinigen, efficiënter moeten werken, en goed moeten zijn voor het milieu. Wat dat betreft is fax per mail van Axiatel (www.axiatel.nl) dan hét product van het jaar. Met faxen via internet kun je super makkelijk via je mailbox documenten sturen naar een faxapparaat, en je kunt ook faxen ontvangen in je postvak-in.

Fax per mail van Axiatel zorgt ervoor dat je geen faxapparaat hoeft aan te schaffen als je wat op moet sturen. Het bespaart dus nog papier ook. Dit maakt het ideaal voor jou en voor bedrijven die op zoek zijn naar besparingen. En het is nog eens bij de tijd ook.

Afbeelding: axiatel.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020