Excite

Felipe Massa uit intensieve zorgen, denkt al aan racen

Felipe Massa is uit intensieve zorgen ontslagen en vraagt nu al of hij op de volgende Grand Prix terug zal kunnen rijden. Dat meldt het Braziliaanse medianetwerk Globo vanmiddag. Het ontslag gebeurde op aanraden van dokter Dino Altmann, die als dokter voor GP werkt. Hij liet weten dat de Braziliaanse coureur gisteren al genoeg was opgeknapt om overgebracht te worden naar een normale kamer. Dat werd vandaag dus in orde gebracht.

Op zijn nieuwe kamer heeft Massa intussen ook al zijn eerste stapjes rond het bed gedaan. Het gezwollen linkeroog is al flink geslonken en hij maakt een veel betere indruk dan eergisteren. Hij sprak ook al met een vriend en medecoureur en vroeg wat zijn kansen waren om mee te doen aan de Grand Prix in Valencië, Spanje, die over drie weken plaats zal vinden.

Zijn vrienden en familie zouden bijzonder blij zijn als ze hem terug thuis zouden zien, gezond en wel. De Formule 1-piloot zelf, echter, denkt op dit moment vooral aan zijn carrière. Enkel de doktoren kunnen inschatten of hij nog dit jaar of pas volgend jaar weer zal rijden. Altmann heeft hem in elk geval op het hart gedrukt het voorlopig rustig aan te doen om geen onnodige blessures te riskeren.

Afbeelding: Flickr, gebruiker MyPoorBrain

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021