Excite

Festivalseizoen begonnen

De aftrap van het festivalseizoen is afgelopen Paasweekend gegeven, namelijk op Paaspop in Schijndel, waar ruim 20.000 bezoekers op af zijn gekomen. Op het programma stonden bands zoals Novastar, VanVelzen, Kane en Freek de Jonge. De komende maanden zijn er nog een groot aantal festivals waar we heen kunnen.

Zo heb je op 5 mei de Bevrijdingsfestivals. Op iedere locatie zijn andere optredens en er zijn ook enkele artiesten die met de helikopter. Dit jaar zijn Ellen ten Damme, Voist, DJ Isis en Typhoon. Op 21 mei met Hemelvaartsdag vindt in Hellendoorn het festival Dauwpop plaats en met Pinksteren vindt het bekende Pinkpop plaats, waar Bruce Springsteen zal optreden.

Op 25 en 26 juni is er Concert at Sea in Zeeland, met de vaste act Blof. En op 4 juli is er een nieuw festival in Rotterdam, rond de TMF awards. Op 11 en 12 juli is Bospop in Weert. 24 juli kunnen de mensen in de Achterhoek weer naar het Zwarte Cross festival. En Lowlands vindt plaats van 21 tot en met 23 augustus.

En natuurlijk zijn er ook veel gratis festivals in Nederland en veel kleinere lokale festivals die je goed kunt bezoeken. Daarnaast gaan veel mensen naar het buitenland voor grote festivals zoals Wacken Open Air in Duitsland, Graspop, Rock Werchter en Pukkelpop in België en zelfs Sziget in Hongarije.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020