Excite

Feyenoord krijgt geld van fans

Feyenoord kampt met schulden van ruim 15 miljoen euro, heeft momenteel geen geld om spelers te kopen en wat het voetballen betreft... nou ja, daar hoeven we niet op in te gaan. Daarom is de club blij met een brief van een groepje supporters het hart en het geld op de juiste plaats. In de brief is gesproken over een enorme kapitaalinjectie die de technische staf van Feyenoord kan verkwanselen aan miskopen.

Perridon, Slotboom en Hart

Het zijn geen kleine namen die in het groepje investeerders zitten. Er wordt gesproken over Michel Perridon, Rob Slotboom en zelfs vastgoedhandelaar David Hart wordt genoemd. Feyenoord gaat binnenkort met de investeerders rond de tafel zitten. Uiteraard gaat voor niets alleen de zon op. De investeerders zullen ook wel iets terug verwachten voor het geld dat ze steken in Feyenoord. In ieder geval betere voetbalprestaties.

Tijd voor een nieuw stadion

Naast een spelersfonds wil Feyenoord ook een overbruggingsfonds openen. Daarin mag je dan jezelf voor minimaal vijf miljoen inkopen. Tegen drie procent rente, dat dan weer wel. Met dat geld - Feyenoord hoopt op zestig miljoen euro via dit concept - wil de club uit Rotterdam-Zuid de periode tussen nu en de bouw van het nieuwe stadion overbruggen. Dus mocht je nog vijf miljoen hebben liggen en dat graag in een degradatiekandidaat willen investeren, dan is dit een uitgelezen kans.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020