Excite

Fifty Shades of Grey-film komt in 2014

Na heel veel speculeren lijkt het dan nu echt bekend te zijn. In 2014 zal de langverwachte Fifty Shades of Grey-film in de bioscopen te zien zijn. Dat blijkt uit uitspraken van Adam Fogelson, baas van de Universal Pictures filmstudio, in een interview over onder andere het trage productieproces van de soft-erotische film.

Zomer 2014

Fogelson reageert in een interview met de website hollywoodreporter.com op de kritiek dat de film zo lang op zich laat wachten. Universal kocht vorig jaar maart al de filmrechten van de trilogie van E.L. James, maar heeft nog geen scenarist of regisseur aangesteld. “Het is zeker een prioriteit van ons,” vertelt Fogelson. “Ik geloof niet dat James interesse had om snel een studio in te duiken. Ik denk niet dat een vervolg of derde deel daar profijt van heeft.” Volgens Folerson kan de Fifty Shades of Grey-film op zijn vroegst in de zomer van 2014 uitkomen.

Angelina Jolie en Fifty Shades

Adam Fogelson reageert ook op het gerucht dat Angelina Jolie betrokken zou zijn als regisseur van Fifty Shades of Grey. Volgens Fogelson werkt actrice Angelina Jolie aan een ander project over de Tweede Wereldoorlog. Ze zou dan ook niet gevraagd zijn om mee te werken aan Fifty Shades of Grey. “Maar we hebben echt heel interessante gesprekken gehad met getalenteerde, serieuze filmmakers.”

Rupert Sanders

Ook regisseur Rupert Sanders, wiens huwelijk stukliep door een affaire met actrice Kristen Stewart, heeft volgens Fogelson geen interesse om zijn naam te verbinden aan Fifty Shades of Grey. Sanders werkt op dit moment aan het vervolg van Snow White and the Huntsman.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021