Excite

Filemon baalt van slechte kijkcijfers

Filemon baalt vreselijk van de slechte kijkcijfers die hij heeft gekregen voor de MaDiWoDoVrijdagshow. Het programma kun je al sinds augustus zien en in het begin trok het ook de nodige kijkers. Alleen daalden de cijfers steeds meer. Wat in het begin nog zo’n zevenhonderdduizend kijkers scoorde, werd op het dieptepunt slechts driehonderdduizend kijkers.

Het veranderen van de opzet van de MaDiWoDoVrijdagshow tussendoor heeft wel even geholpen om de kijkcijfers terug te krijgen, maar daarna zakte het weer in. Filemon Wesselink is erg aangeslagen door deze kijkcijfers. Hij faalt liever niet en hij weet niet goed hoe hij daarmee om moet gaan. Tijdens de show voelde Filemon zich, mede dankzij het publiek, wel goed. Alleen was dat goede gevoel weg toen hij de volgende dag de kijkcijfers zag.

Filemon zegt dat de lage kijkcijfers de ergste van zijn loopbaan zijn. Op papier leek de show een groot succes, maar in de realiteit was dit toch compleet anders. Ondanks de slechte kijkcijfers wilde Filemon niet opgeven. Hij ging met opgeheven hoofd door. Het concept is opnieuw veranderd. Dit keer zit Filemon niet in de studio, maar gaat hij op locatie. En dit vindt hij toch echt een stuk leuker. Volgens Filemon is het programma er ook beter door geworden.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018