Excite

Film A-Team in première

Het legendarische A-Team dat in de jaren ’80 niet van de buis te slaan was, is terug. Niet helemaal in originele samenstelling, maar het idee is zeker hetzelfde. De mannen komen terug in een actiekomedie, waarin onder meer rollen zijn weggelegd voor Liam Neeson en Jessica Biel.

Professioneel vechter Quinton Jackson neemt de rol van BA Baracus op zich. Dit is op zijn minst opmerkelijk te noemen, want hij heeft eerder al eens gezegd dat acteren meer iets voor homo’s is, omdat je er helemaal soft van wordt. Niets voor hem, meent hij zelf. Medewerkers op de set zouden sterk het idee hebben dat Jackson homofoob was, maar naar eigen zeggen liet Jackson zich daardoor niet op de kast hebben laten jagen, ook al heeft hij normaal gesproken een erg kort lontje.

De film wordt gevuld met een behoorlijke sterrencast. Bradley Cooper speelt Faceman, Liam Neeson neemt de rol van Hannibal op zich, Sharlto Copley speelt Murdock, Jackson is gecast als BA, Jessica Biel speelt Charisa Sosa en Patrick Wilson zal Lynch spelen. Verder zijn er nog rollen weggelegd voor een aantal minder bekende acteurs en actrices.

De film die nu gemaakt is ging gisteren in Los Angeles in première. Uiteraard helemaal in stijl: inclusief helikopter die boven de rode loper cirkelde en een tank die er overheen denderde. Vanaf tien juni is de film ook bij ons in de bioscoop te zien.

Afbeelding: Flickr account culture.culte

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021