Excite

Film over Diana claimt complot rondom dood

Een nieuwe film over de dood van Diana claimt dat de dood van de prinses geen ongeluk was, maar pure opzet. De film, Unlawful Killing, bevat geluidsfragmenten van Diana, waarin ze aangeeft dat ze een probleem vormt voor de koninklijke familie. Ook zou ze bang zijn dat de familie het op haar gemunt heeft.

De geluidsfragmenten die in de film gebruikt worden, zijn nog nooit eerder in het openbaar gebracht. Tijdens de opnames zou de prinses onder meer tegen een vriendin zeggen dat ze een probleem voor haar omgeving is, omdat ze een sterke vrouw is. Ook geeft ze aan dat een van haar hobby’s op het moment ‘in leven blijven’ is.

In de film worden verschillende theorieën aan het licht gebracht. Zo zou de dokter die het eerst ter plaatse was te lang hebben gewacht met Diana uit het wrak bevrijden om haar vervolgens naar het ziekenhuis te brengen. Als hij sneller had gehandeld, dan zou Diana – volgens de makers van de film – nog een kans hebben gehad.

Diana kwam op 31 augustus 1997 om het leven toen ze met haar vriend Dodi Al-Fayed in een Parijse tunnel crashte. Op dat moment zat de paparazzi achter haar aan. Volgens de Britse politie was het incident een ongeluk, maar Mohamed Al-Fayed, de vader van Dodi, lijkt – gezien zijn komst naar de première – ook open te staan voor een complottheorie.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018